Caffè Castorino

Sorteer op:

150 ESE Servings: Gold Arabica, Classica & Biologica
€44,00
Deze top koffie is vol van smaak met de geur van caramel en vanille - een oprechte prijswinnaar.
€43,50
De geur van verse noten, chocolade en karamel, een heel bijzondere koffie.
€43,50
Een volle, intense aroma met een hint van chocolade, handgeplukt heeft een lage zuurgraag met een fruitig aroma
€41,00
100% Arabica Gold Medal Winner 2014 IIAC (International Institute of Coffee Tasters)
€23,50
De meest geliefde italiaanse espresso koffieboon
€21,00
Ongekend; koffie uit de Himalaya, Nepal Mount Everest Supreme - Waarschijnlijk één van de beste koffie van de Wereld, zo niet de meest bijzondere!
€19,90
De sensaties in de mond zijn gevarieerd en intens: een hint van karamel en de geur van jeneverbessen en bergplanten die oplossen in een echo van wilde kers en honing.
€19,90
Pure verrassingen met tonen van mout, granen, cacao en vanille die zich onderscheiden met een goede zachte en ronde body.
€19,90
Gold Medal Winner 2014 IIAC (International Institute of Coffee Tasters). Eindelijk een Italiaanse koffiewinnaar voor in je Nespresso apparaat!
€17,50
50:50 Snelfiltermaling powerkoffie met Italiaanse flair
€3,25
Espresso kopje & schotel met Logo Caffè Castorino
€3,00
Caffe Castorino is een fantastisch Italiaans koffiemerk opgericht in 1946 in Salerno. Met groot respect voor de oude familietradities en met inzet van technologische vernieuwingen worden de beste selecties van Arabica en Robusta bonen vakkundig geroosterd en gemengd met passie, trots en oude ambacht. Door gebruik te maken van zonne- energie wordt de uitstoot van ongeveer 375 ton CO2 per jaar uitgespaard. De Biologische koffie is ISO22005:2008 gecertificeerd, Castorino is ook gecontroleerd operator van Associazione Suolo & Salute, bij elke stap van het productie proces wordt het mileu zoveel mogelijk bespaard. Castorino is in het assortiment van MetaCaffè vertegenwoordigd met ESE Servings, single origin koffie en koffiebonen.
In 2014 is de koffie van Caffe Castorino erkend door het Instituut: Istituto Nazionale Espresso ItalianoDeze erkennig is bijzonder te noemen temeer de aanwezigheid van duizenden koffiebranderijen in Italie en de lijst van gecertificeerde fabrikanten nog niet erg lang is, 24 van de >700 branderijen.

Wat betekend deze certificering (in het Engels):

THE CERTIFIED ITALIAN ESPRESSO

On sight, a Certified Italian Espresso has a hazel-brown to dark - brown foam – characterised by tawny reflexes – with a very fine texture (absence of large mesh and larger or smaller bubbles). The nose reveals an intense scent with notes of flowers, fruits, toasted bread and chocolate. All of these sensations are felt also after swallowing the coffee in the long lasting aroma that remains for several seconds, sometimes even for minutes. Its taste in round, substantial and velvet-like. Sour and bitter tastes are well balanced and neither one prevails over the other. There is no, or a barely perceptible, astringent taste.

U maakt gebruik van een verouderde versie van
Internet Explorer, klik hier om deze te updaten.
x