Merken

Prijs instellen

to

Merken

Prijs instellen

to
La Piccola O-ring
SNEL BESTELLEN
La Piccola O-ring
O-ring voor Piston La Piccola & RDL Italia
€5,25
Geen producten gevonden... Ga verder met winkelen

La Piccola

La Piccola is een Italiaanse fabrikant van koffiemachines. De koffiemachines zijn speciaal ontwikkeld om papieren pads in te gebruiken. Denk hierbij bijvoorbeeld aan ESE pads, waarmee u een heerlijke espresso kunt zetten op een verbluffend eenvoudige manier. Binnen het assortiment van MetaCaffè is de La Piccola ESE opgenomen. Deze compacte espresso machine is zeer geschikt voor thuisgebruik, maar ook op kleine kantoren kan de La Piccola ESE gebruikt worden om heerlijke Italiaanse koffie mee te maken!

Compact maar veelzijdig

De La Piccola ESE machine is een relatief kleine espresso machine. Dankzij de compactheid van de machine kan de machine gemakkelijk worden geplaatst op een klein kantoor, studiekamer of gewoon in de keuken van uw huis. Bovendien is de klein La Piccola machine geschikt voor boten, campers en hotelkamers. Dus ook op reis kunt u genieten van een heerlijk kopje espresso, gezet met ESE pads. 

Als u op zoek bent naar een koffiemachine die wat nadrukkelijker aanwezig is en beschikt over meer opties. Dan kunt u ook de koffiemachines van RDL Italia eens bekijken bij MetaCaffè.nl.
 

Eenvoudig de lekkerste koffie

De La Piccola is gemaakt voor het gebruik van ESE pads. Dit betekent dat u aan een koffiepad genoeg heeft om een heerlijke espresso te zetten. De La Piccola is in staat om een lekkere espresso te zetten die op de juiste temperatuur kan worden uitgeserveerd. 

De smaak van de koffie is enerzijds afhankelijk van de druk van de machine en anderzijds van de koffiepad die u gebruikt. Bij MetaCaffè vindt u verschillende soorten ESE koffiepads. We adviseren u graag over de soort koffie, maar u kunt ook kiezen voor een van de proefpakketten.

/ /