Merken

Prijs instellen

to

Merken

Prijs instellen

to
Sale
Mokador 100% Arabica ESE Servings, 100 stuks
SNEL BESTELLEN
Mokador 100% Arabica ESE Servings, 100 stuks
100% Arabica | Zoet en Aromatisch
€40,50 €35,00
Sale
Mokador Huehuetenango ESE Servings, 100 stuks
SNEL BESTELLEN
Mokador Huehuetenango ESE Servings, 100 stuks
HueHuetenango | Zoet & Citrus
€43,00 €35,00
Sale
Mokador Aroma Top ESE Servings, 200 stuks
SNEL BESTELLEN
Mokador Aroma Top ESE Servings, 200 stuks
Aroma Top | Aromatisch & Fluweelachtig
€67,20 €54,00
Geen producten gevonden... Ga verder met winkelen

Mokador

Al meer dan 50 jaar staat Mokador uit Faenza (Italië) synoniem voor koffie van hoge kwaliteit.

Koffie met meer cultuur dan welke andere dan ook, omdat het een schat aan geschiedenis en magie bezit.

Na ontelbare reizen op zoek naar de beste plantages, bereikte Domenico Castellari zijn doel en dronk in 1967 de eerste kop Mokador koffie.
Na zijn voortijdige dood erfde zijn zonen Niko & Matteo het familiebedrijf, die het onderzoek en prestige van Mokador naar de verovering van Italië en de wereld leidden, volgens het kwaliteitsbeleid van hun vader, een verlichte ondernemer met een zeer duidelijke visie.

Vandaag zijn Mokador en Castellari een belangrijke speler in de wereld van koffie voor caffe's, ESE Servings en capsules. De omzet is constant in ontwikkeling en de productielocaties staan ​​op een totale oppervlakte van ongeveer 5.000 vierkante meter.

Door de jaren heen is Mokador erin geslaagd een concreet en dynamisch voorbeeld te worden van "Made in Italy", zowel in binnen- als in buitenland.

ZE RESPECTEREN koffie in die mate dat we het altijd hebben geselecteerd, geroosterd en verpakt in overeenstemming met de hoogste kwaliteitsniveaus van de markt.

ZE RESPECTEREN Smaak in die mate dat we al meer dan 40 jaar werken aan het bereiken en beheersen, in elke afzonderlijke beker, van een koffie die kan voldoen aan de normen van de Italiaanse traditie.

ZE RESPECTEREN onze klanten in die mate dat we een transparant kwaliteitssysteem hebben gecreëerd. Omdat we niet alleen niets te verbergen hebben, maar we willen ook onze kennis delen.

Bij Mokador is respect de meest buitengewone van alle waarden. Net zoals onze koffie ;-)

/ /