• Vandaag voor 15:00u besteld, morgen in huis
  • Gratis verzending NL v.a. €65,-
  • Gratis verzending België v.a. €75,-

RDL-Italia

8
Sorteer op:

RDL Italia is gevestigd in Bologna. Vanaf deze thuislocatie maakt het Italiaanse merk espressomachines van zeer hoge kwaliteit. De machines van RDL Italia zijn speciaal ontworpen voor het gebruik van ESE Servings. De machines van RDL Italia staan bekend om hun capaciteit om het beste uit de ESE pads te halen. Dit betekent dat de juiste druk wordt gebruikt om de pads tot koffie te maken en bovendien is het mogelijk om de koffie uit te serveren op de juiste temperatuur.
 

RDL Italia machines bij MetaCaffè

In het assortiment van MetaCaffè zijn een aantal machines van RDL Italia opgenomen. Deze ESE-machines zijn geschikt voor thuisgebruik, maar ook voor het gebruik in kleine tot middelgrote kantoren. Omdat de RDL Italia machines gemaakt zijn voor het gebruik van ESE pads, bent u in staat om binnen een handomdraai een lekkere kop koffie te zetten voor uzelf of uw gasten.
 

Geschikte ESE pads kopen voor de machine

De ESE pads voor uw RDL machine kunt u eenvoudig kopen bij MetaCaffè.nl. U vindt hier bijvoorbeeld ESE koffiepads van QubikCastorino en andere Italiaanse koffiemerken. Mocht u niet precies weten welke ESE pads u moet kopen, dan kunt u ook kiezen voor een van de koffie proefpakketten. Uiteraard kunt u ook contact opnemen met MetaCaffè. We helpen u graag verder met de RDL-machine of de juiste pads voor de machine.