Italiaanse koffiemerken van MetaCaffè

Het aanbod aan koffiemerken bij MetaCaffè is zorgvuldig samengesteld. Door op zoek te gaan naar kwaliteitskoffie voor een betaalbare prijs kan iedere koffie liefhebber genieten van een heerlijke koffie. Op ieder moment van de dag. Binnen het assortiment van MetaCaffè is daarom gekozen voor een compleet aanbod aan Italiaanse koffiemerken. Het productaanbod per koffiemerk wordt hieronder kort geïntroduceerd. Mocht u meer willen weten over een bepaald merk, neem dan vrijblijvend contact op met MetaCaffè.

 

Caffè Castorino uit Salerno

De selectie van de koffiebonen en het branden daarvan wordt bij Caffe Castorino gekenmerkt door passie voor de productie en tegelijkertijd door duurzaamheid. Door de energie voor branding van de koffiebonen voor een groot deel op te wekken uit zonne-energie, wordt er jaarlijks veel CO2 uitstoot bespaard. Bovendien wordt er bij de selectie van de bonen ook rekening gehouden met hoe de bonen zijn geteeld. Zo worden er alleen koffiebonen geselecteerd die niet besproeid zijn met pesticiden. Met Caffe Castorino kunt u dus genieten van een heerlijke kop biologische koffie. Het aanbod van Caffe Castorino bestaat uit koffiebonen en ESE Serving pads.
Bekijk alle koffie van Cafè Castorino

Qubik Caffè uit Triëste

Qubik is een jong en dynamisch koffiemerk uit Triëst, Italië. De producten van Qubik worden gekarakteriseerd door onafhankelijkheid en positivisme. Daarmee probeert Qubik een trend te zetten voor de jonge generatie koffieliefhebbers. Deze doelgroep is over het algemeen vrij druk en heeft er dus behoefte aan om gemakkelijk een lekkere espresso te kunnen maken. Met behulp van Easy Serving Espresso is dat mogelijk. Het aanbod van Qubik koffie bij MetaCaffè bestaat voor een groot gedeelte dan ook uit ESE pads. Verder zijn er ook verse koffiebonen beschikbaar van Qubik en is er een heerlijk proefpakket met daarin vrijwel de gehele selectie van Qubik.
Bekijk alle producten van Qubik Caffè

SAKA Caffè uit Napoli 

Bekijk alle producten van SAKA Caffè

 

Caffè Karoma uit Pompeï 

Bekijk alle producten van Karoma

 

Caffè Mike uit Alessandria

Sinds 1959 "branden" drie generaties van het bedrijf Caffe Mike koffie met slechts één rode draad: het enthousiasme voor het werk, het bewustzijn dat ze het goed moeten doen en met de wil om de koffie creaties elke keer weer te verbeteren. Met deze filosofie, laat het bedrijf Caffe Mike alle liefhebbers van Italiaanse koffie verwennen en genieten. In het kleine stadje Alessandria dat ligt tussen Genua en Turijn worden de Arabica en Robusta bonen met veel passie, kennis en ervaring gemengd tot geweldige blendsLa Piccola

La Piccola is merk dat zich heeft toegelegd op het ontwikkelen van hoogkwalitatieve koffiemachines. De koffiemachines van La Piccola zijn functioneel, hebben een strak design en houden de koffie puur. Binnen het assortiment van MetaCaffè is de La Piccola ESE opgenomen. Deze compacte koffiemachine is een goede oplossing als u thuis wilt genieten van een heerlijke espresso die binnen een handomdraai gemaakt is. Ideaal voor een Hotel of B&B. Ook onderweg (in boot of camper) kan de La Piccola ESE goed tot zijn recht komen, zonder dat het veel ruimte kost. Met behulp van ESE Serving pads zet u gemakkelijk een heerlijk kopje espresso.
Bekijk alle producten van La Piccola
 

RDL Italia

Met de koffiemachines van RDL Italia kunt u keer op keer een perfecte espresso/cappuccino maken. De koffiemachines van RDL Italia zijn groter en uitgebreider dan de La Piccola ESE van La Piccola. De twee groeps RDL is een ideale machine voor oa. restaurants, cateraars, bedrijfsafdelingen  en dergelijke. De machines zijn snel operationeel en daardoor stroombesparend, hebben weinig onderhoud nodig is makkelijk te bedienen en levert elke keer weer dezelfde kwaliteit. Bij MetaCaffè heeft deze machine zijn robuustheid al bewezen - 20.000 kopjes in één jaar, bediend door tientallen verschillende mensen en een onderhoud van €200,00!
Bekijk alle producten van RDL Italia