Merken

Prijs instellen

to
Castorino Santos Padrao ESE Servings, 50 stuks
QUICK SHOP
Castorino Santos Padrao ESE Servings, 50 stuks
Pure verrassingen met tonen van mout, granen, cacao en vanille die zich onderscheiden met een goede zachte en ronde body.
€19,90
Sale
Mokador Huehuetenango ESE Servings, 20 stuks
QUICK SHOP
Mokador Huehuetenango ESE Servings, 20 stuks
HueHuetenango | Zoet & Citrus
€8,75 €7,25
Castorino Nepal Supreme ESE Servings, 50 stuks
QUICK SHOP
Castorino Nepal Supreme ESE Servings, 50 stuks
Waarschijnlijk één van de beste koffie van de Wereld, zo niet de meest bijzondere!
€19,90
Sale
Castorino Altura Messico ESE Servings, 50 stuks
QUICK SHOP
Castorino Altura Messico ESE Servings, 50 stuks
Een nieuwe Single Origin van Castorino
€19,90 €16,90
Sale
Castorino Ethiopië ESE Servings, 50 stuks
QUICK SHOP
Castorino Ethiopië ESE Servings, 50 stuks
De sensaties in de mond zijn gevarieerd en intens: een hint van karamel en de geur van jeneverbessen en bergplanten die oplossen in een echo van wilde kers en honing.
€19,90 €17,50
Geen producten gevonden... Ga verder met winkelen

Single Origin

Single origin koffie

Veruit de meeste koffie op MetaCaffè zijn blends van koffiesoorten uit verschillende regio’s. Toch bevat het assortiment ook steeds meer koffie die afkomstig is uit één specifieke regio. Dit wordt ook wel single origin koffie genoemd. Lees meer over de bijzonderheden van single origin koffie, of bestel gemakkelijk en veilig online één van de producten op deze pagina.
 

Uniek karakter

Single origin koffie hebben een uniek karakter dankzij de specifieke omstandigheden die er heersen in de regio. Vaak heerst er binnen een gebied een microklimaat dat de bonen dermate beïnvloedt dat hierdoor een herkenbare smaak wordt gevormd. Dit maakt iedere single origin koffie een verrassing op zich! Zo wordt de koffie uit Cuba gekenmerkt door tabak & cacao aangenaam en makkelijk de gehele dag te drinken. Verder bevat het assortiment van MetaCaffè single origin koffie uit Nepal, Honduras, India, Brazilië, Ethiopië en Guatemala, allemaal zeer unieke en bijzondere koffies! 

Single Origin ESE

Met ESE koffiepads kunt u in een handomdraai een heerlijke espresso zetten. Binnen het assortiment van MetaCaffè is een compleet aanbod van ESE Servings opgenomen. Ook voor Single Origin ESE koffie kunt u bij MetaCaffè terecht. Zo is er bijvoorbeeld een ESE koffie beschikbaar uit de westelijke bergen van Zuid-India. Deze koffie wordt gekenmerkt door een nasmaak van noten, donkere cacao en specerijen. Ook kunt u ESE pads kopen uit Midden Amerika, gekenmerkt door een intense body en uiterst fijne zuren.
 

Single origin koffie kopen

Bij MetaCaffè kunt u eenvoudig single origin koffie kopen. Wanneer u de juiste koffie heeft gevonden kunt u de hoeveelheid bepalen en vervolgens op een veilige manier afrekenen. De verschillende koffiesoorten zijn stuk voor stuk op voorraad en uw bestelling wordt daarom snel bij u thuis geleverd. Mocht u vragen hebben over één van de soorten koffie, neem dan vrijblijvend contact op met MetaCaffè.

// //