ONTDEK ONZE ESE SERVINGSEASY SHOPPING ESPRESSO ESE SERVINGS KOFFIEBONEN

ESE SERVINGS

METACAFFÈ

OVER ONS

Exclusieve ESE Servings

Het met passie en uiterste zorg samengestelde assortiment van MetaCaffè bevat inmiddels veel verschillende type en merken ESE Servings. De ESE Servings bestaan stuk voor stuk uit koffie van geweldige kwaliteit en smaak. Toch heeft ieder product zijn eigen karakteristieken. De ESE Servings zijn beschikbaar in verschillende blends, origins en beschikbaar in brandingen variërend van licht, medium en donker. Iedere ESE Serving bevat de juiste hoeveelheid fijngemalen koffiebonen om zo elke keer weer van een echte Italiaanse espresso koffie te kunnen genieten. Anders dan het zetten van een espresso met verse bonen, verspilt u geen koffie meer met de handige ESE Servings.

Bekijk het gehele aanbod aan ESE Servings of bekijk het instapmodel om ESE koffiepads te kunnen zetten: de Wally van RDL-Italia

Exclusieve Italiaanse koffiemerken

Italië en koffie zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden. De Italiaanse koffie is wereldwijd een begrip, het aanbod is enorm en de kwaliteit van Italiaanse koffie staat dan ook goed te boek. Binnen het enorme aanbod van Italiaanse koffiemerken is veel variatie in de kwaliteit van de koffie te vinden. Bij MetaCaffè hebben we een selectie gemaakt van kwalitatief zeer hoogstaande Italiaanse koffiemerken. In de webshop van MetaCaffè bieden we inmiddels verschillende koffiemerken aan die allemaal hun eigen specifieke ESE Servings hebben. Zo kunt u naast ESE Servings ook koffiebonen en gemalenkoffie kopen. Mocht u benieuwd zijn naar welke ESE Serving koffie het beste bij u past? Dan kunt u ook kiezen voor een proefpakket of om contact op te nemen met MetaCaffè

Koffiebonen kopen

Het aanbod aan Italiaanse koffiebonen bij MetaCaffè breidt zich steeds meer uit en bestaat uit bonen van verschillende regio's van de wereld en van verschillende Italiaanse gepassioneerde koffiebranders. Iedere plantage en koffiebrander heeft zo zijn eigen typische kenmerken. Op die manier heeft iedere koffieboon zijn eigen karakteristieke smaak. 

Binnen het aanbod koffiebonen zijn er verschillende 100% Arabica beschikbaar en bevat het aanbod ook een aantal single origin koffies. Deze "single origine" koffies komen uit één specifieke regio of zelfs bij één plantage vandaan en hebben daarmee vaak een zeer karakteristieke en uitgesproken smaak. De single origins van MetaCaffe zijn daarom zeer hoog van kwaliteit en enorm aan te bevelen.

Bekijk het gehele aanbod Italiaanse koffiebonen

/ /