• Gratis verzending NL v.a. €65,-
  • Voor 17:00u besteld, morgen in huis
  • We ship to EU, USA & CA!
Easy Shopping Espresso

ESE Servings

Het assortiment van MetaCaffè bevat inmiddels veel verschillende soorten ESE Servings. De ESE Servings bestaan stuk voor stuk uit koffie van hoogwaardige kwaliteit. Toch heeft ieder product zijn eigen karakteristieken. De ESE Servings zijn beschikbaar in verschillende blends en beschikbaar in brandingen variërend van licht, medium en donker. Iedere ESE Serving bevat de juiste hoeveelheid fijn gemalen espressobonen om zo elke keer weer van een echte Italiaanse espresso koffie te kunnen genieten. Anders dan het zetten van een espresso met verse bonen, verspilt u geen koffie meer met de handige ESE Servings.

Bekijk het gehele aanbod aan ESE Servings of bekijk het instapmodel om ESE koffie te kunnen zetten: de Piccola van La Piccola

Exclusieve Italiaanse koffiemerken

Italië en koffie zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden. De Italiaanse koffie is wereldwijd een begrip, het aanbod is enorm en de kwaliteit van Italiaanse koffie staat dan ook goed te boek. Binnen het enorme aanbod van Italiaanse koffiemerken is veel variatie in de kwaliteit van de koffie te vinden. Bij MetaCaffè hebben we een selectie gemaakt van kwalitatief zeer hoogstaande Italiaanse koffiemerken. In de webshop van MetaCaffè bieden we inmiddels verschillende koffiemerken aan die allemaal hun eigen specifieke ESE Servings hebben. Zo kunt u naast ESE Servings ook koffiebonen kopen. Mocht u benieuwd zijn naar welke ESE Serving koffie het beste bij u past? Dan kunt u ook kiezen voor een proefpakket of om contact op te nemen met MetaCaffè

Koffiebonen kopen

Het aanbod aan Italiaanse koffiebonen bij MetaCaffè bestaat uit bonen van verschillende regio's en verschillende branderijen. Iedere plantage en branderij heeft haar eigen kenmerken. Op die manier heeft iedere koffieboon zijn eigen karakteristieke smaak. Zo zijn de koffiebonen van Qubik Puro Arabica een blend van bonen in de heuvels van Ethiopië en Costa Rica en zijn deze samengevoegd met bonen uit India en Brazilië. Deze blend is vervolgens typisch licht gebrand in Trieste, Italië. 

Binnen het aanbod koffiebonen zijn er verschillende 100% Arabica beschikbaar en bevat het aanbod ook een aantal single origin koffies. Deze "single origine" koffies komen uit één specifieke regio of zelfs bij één plantage vandaan en hebben daarmee vaak een zeer karakteristieke smaak. 

Bekijk het gehele aanbod Italiaanse koffiebonen