MetaCaffè blijft pakketten bezorgen i.s.m. PostNL!

MetaCaffè Rotterdam Importeur van exclusieve Italiaanse koffiemerken

#EasyShoppingEspresso
ESE Machines

ESE Machines

De ESE Machines van MetaCaffè vind u hier


6 Producten


Seen 6 of the 6 products

ESE Machines

Easy Serving Espresso | ESE Servings | ESE Pads | ESE Koffiepads  (ESE) is een systeem waarmee u gemakkelijk een goede espresso kunt zetten. Dankzij de nauwkeurig uitgemeten hoeveelheid koffie in de servings en met behulp van een speciale ESE machine weet u zeker dat de espresso altijd op de juiste manier gezet wordt. Lees hieronder meer over de ESE machines en over ESE koffie.
 

Iedereen een ESE Serving Espresso apparaat!

In het assortiment van MetaCaffè zijn een aantal professionele ESE machines opgenomen. Van compacte machines tot meer uitgebreidere varianten; bij MetaCaffè kunt u terecht voor een betrouwbare ESE machine. De machines zijn geschikt voor thuisgebruik, maar ook op kantoor komen de ESE machines goed tot hun recht. Voor thuisgebruik en kleine kantoren kan de Spinel Ciao een goede oplossing zijn.
 

ESE koffie: altijd een eenvoudig goed gezette espresso of cappuccino!

ESE Servings zijn eigenlijk uit nood geboren. Italiaanse arbeiders wilden hun dag beginnen met een goed kopje koffie, maar het zetten van een behoorlijke espresso werd bemoeilijkt door de tijdsdruk. Daarom gebeurde het regelmatig dat de espresso niet naar wens was. Illy Espresso heeft toen ESE Servings ontwikkeld; een koffiepad met daarin exact de juiste hoeveelheid 7 gram koffie om een heerlijke espresso te zetten. Inmiddels zijn er meer aanbieders van ESE pads en worden bij MetaCaffè de merken Mike, Karoma, Rekico, Poli en M'AMA verkocht. Vijf Italiaanse koffiemerken met ieder een geheel andere aanpak en hun eigen karakteristieke smaak. Mocht u twijfelen over een van de merken, kies dan voor een passend ESE Pad proefpakket. 

Voor uw ESE machine en de ESE Pads kunt u dus terecht bij MetaCaffè. Mocht u vragen hebben over een van de ESE machines, neem dan vrijblijvend contact op. We helpen u graag verder bij de aankoop van de juiste ESE machine.

Inloggen

Wachtwoord vergeten?

  • Al je orders en retouren op één plek
  • Het bestelproces gaat nog sneller
  • Je winkelwagen is altijd en overal opgeslagen

vergelijk0

MetaCaffè 9,97 / 10 - 71 Reviews @ WebWinkelKeur