MetaCaffè blijft pakketten bezorgen i.s.m. PostNL!

MetaCaffè Rotterdam Importeur van exclusieve Italiaanse koffiemerken

#EasyShoppingEspresso
ESE Servings

ESE Servings

Wij verkopen ESE Servings | ESE Pads van bijzondere Italiaanse koffiemerken.

  • Merken

40 Producten


ESE Servings is de nieuwe trend

Het merk Senseo heeft de koffiepad bekend en populair gemaakt in Nederland en de rest van Europa. Maar in Italië heeft Illy een heel ander product ontwikkelt van veel hoger koffie niveau - de ESE Serving. Zo is het ESE pad ontstaan. ESE staat voor Easy Serving Espresso. De miljoenen klanten van Nespresso, voor wie het aluminium afval te veel is en de geboden kwaliteit te laag is schakelen nu massaal over op ESE Servings. Daarnaast ontdekken de Nespresso gebruikers dat een ESE Serving 40% meer hogere kwaliteit koffie biedt tegen een vaak veel lagere prijs, meer dan 2 gram koffie in een ESE Serving vergeleken met een vervuilende aluminium of plastic Nespresso cupje.

 

Easy Serving Espresso

ESE Servings zijn samengeperste pads waarin meestal ongeveer 7 tot 7.5 gram espresso gemalen koffie in zit. Deze 7 gram gemalen koffie wordt bijeengehouden door een papieren filter, elke ESE Serving is per stuk verpakt onder beschermende atmosphere om deze goed vers te kunnen bewaren.Voordelen van ESE Servings:

  • Eenvoud in gebruik (Iedereen kan het!);
  • Heel schoon (o.a. geen losse koffieresten);
  • Cafestol blijft achter in de papieren filter van de ESE Serving!;
  • Altijd eenzelfde perfect resultaat door juiste druk, maling en hoeveelheid koffie;
  • Altijd vers, omdat iedere pad direct na het malen apart atmosferisch verpakt is;
  • Geen verlies van koffie.

 


 

ESE Servings online kopen

Eigenaren van een ESE-Serving machine a la Spinel kunnen nauwelijks ontkomen aan het online bestellen van deze ESE Servings. MetaCaffè.nl biedt een enorme keuze. Als u het wilt uitproberen, kunt u dat b.v. doen met proefpakketten. Het assortiment aan ESE Servings  bij MetaCaffè bestaat uit verschillende soorten koffie. Niet alleen hebben de koffiebonen een verschillende oorsprong, ook zijn de bonen op verschillende manieren gebrand. Naast de sublieme ESE koffiepads van Caffe Mike, bestaat het assortiment bij MetaCaffè uit ESE Servings van Poli, Karoma, Rekico & M'AMA. Van bijna alle merken is er ook een mix aan ESE pads beschikbaar zodat u zelf kunt beslissen welke ESE Servings het beste bij u past en welke ESE pads u het beste kunt kopen.

 

ESE pads kunnen voor alles worden gebruikt

Als je denkt dat ESE koffiepads alleen gebruikt kan worden voor een sterke espresso, heb je het mis. Inmiddels is er een breed scala van mild tot sterk, biologisch, single origin en fairtrade. De vrienden van een lange kop koffie, ook wel lungo genoemd, komen ook hier ook hun trekken. We hebben ook speciale ESE koffiepads met een iets grovere lungo-maling. De koffie stroomt dan sneller door en wordt niet bitter. In principe zijn er drie opties voor een lange beker: Strek de espresso met heet water naar de Americano, gebruik filterinzetstuk nr. 2, 3 of 4 met meer gaten en een snellere doorstroming en gebruik speciale ESE Servings met een grovere maling, die ook de snelheid verhogen. Als u alleen Lungo permanent wilt drinken, moet u het filter nr. 2,3 of 4 en een Lungo ESE-pad gebruiken. Dan is het twee keer zo snel.

 

ESE Servings in het restaurant en voor op kantoor

ESE Servings zijn eigenlijk gemaakt voor mensen die niet veel drinken of voor klanten die af en toe willen switchen tussen lungo, cafeïnevrije koffie en de verschillende soorten en types espresso. Maar in de tussentijd is de hoge consistentie van de koffiekwaliteit en de keuze van hoogwaardige catering en kantoormachines voor ESE koffiepads aanzienlijk verbeterd, waardoor E.S.E.-pads perfect zijn voor hotels, kleinere bars en kantoren. Kijk vooral even bij ons aanbod van twee groeps Spinel ESE Machines.

 

ESE Machines van Spinel

Voor het zetten van ESE koffiepads zijn verschillende machines beschikbaar. Bij MetaCaffè bieden we een aantal van deze machines aan zodat u ook thuis gemakkelijk espresso kunt maken. Bijvoorbeeld het  instapmodel van Spinel, de Ciao. Wanneer u geïnteresseerd bent in een espressomachine voor ESE koffiepads, bekijk dan de categorie ESE Machines.

 

Inloggen

Wachtwoord vergeten?

  • Al je orders en retouren op één plek
  • Het bestelproces gaat nog sneller
  • Je winkelwagen is altijd en overal opgeslagen

vergelijk0

MetaCaffè 9,97 / 10 - 71 Reviews @ WebWinkelKeur