MetaCaffè Rotterdam Importeur van exclusieve Italiaanse koffiemerken

#EasyShoppingEspresso
ESE Servings

ESE Servings

Wij verkopen ESE Servings | ESE Pads van bijzondere Italiaanse koffiemerken.

  • Merken

32 Producten


ESE Servings


Bij MetaCaffè vindt u een met passie en zorg samengesteld aanbod van heerlijke en bijzondere Italiaanse ESE Servings afkomstig van verschillende merken uit meerdere provincies uit Italië. De ESE koffiepads zijn verpakt vanaf 50 tot 150 stuks in een doos.

 

Easy Serving Espresso

ESE Servings of E.S.E. Servings vindt zijn oorsprong in Italië. Met behulp van de ESE Servings kon veel sneller koffie gezet worden voor en door iedereen, zonder dat het ten koste ging van de kwaliteit. Dit kenmerk stond ook aan de basis voor de naamgeving van ESE koffie. De afkorting ESE staat voor Easy Serving Espresso. Door het succes op de Italiaanse werkvloeren, werden later ook ESE machines voor thuis beschikbaar gesteld, waardoor we nu allemaal kunnen genieten van een zeer goede espresso die snel en eenvoudig kan worden gezet.

ESE pads zijn samengeperste pads waarin meestal ongeveer 7 tot 7.5 gram espressomaling in zit. Deze 7 gram gemalen koffie wordt bijeengehouden door een papieren filter, elke ESE pad is per stuk verpakt om deze goed te kunnen bewaren.

Voordelen van ESE Servings:

  • Eenvoud in gebruik (Iedereen kan het!);
  • Heel schoon (o.a. geen losse koffieresten);
  • Cafestol blijft achter in de papieren filter van de ESE!;
  • Altijd eenzelfde perfect resultaat door juiste druk, maling en hoeveelheid koffie;
  • Altijd vers, omdat iedere pad direct na het malen apart atmosferisch verpakt wordt;
  • Geen verlies van koffie.


 

ESE Machines van Spinel

Voor het zetten van ESE koffiepads zijn verschillende machines beschikbaar. Bij MetaCaffè bieden we een aantal van deze machines aan zodat u ook thuis gemakkelijk espresso kunt maken. Bijvoorbeeld het  instapmodel van Spinel, de Ciao. Wanneer u geïnteresseerd bent in een espressomachine voor ESE Pads, bekijk dan de categorie ESE Machines.
 

ESE Pads kopen

Het assortiment aan ESE Servings  bij MetaCaffè bestaat uit verschillende soorten koffie. Niet alleen hebben de koffiebonen een verschillende oorsprong, ook zijn de bonen op verschillende manieren gebrand. Naast de sublieme ESE pads van Caffe Mike, bestaat het assortiment bij MetaCaffè uit koffiepads van Poli, Karoma, Rekico & M'AMA. Van bijna alle merken is er ook een mix aan ESE pads beschikbaar zodat u zelf kunt beslissen welke ESE Servings het beste bij u past en welke ESE pads u het beste kunt kopen.

Inloggen

Wachtwoord vergeten?

  • Al je orders en retouren op één plek
  • Het bestelproces gaat nog sneller
  • Je winkelwagen is altijd en overal opgeslagen

vergelijk0

MetaCaffè 9,97 / 10 - 71 Reviews @ WebWinkelKeur